Om Rakkestad Sogneselskap

Rakkestad Sogneselskap er en del av BIG-gruppen. Som medlem av Nordens ledende kjeder er vi sterke på leveranser innenfor verktøy, maskiner, verneutstyr, kjemikalier, festemidler og rekvisita til bygg og industri.
Forretningsmodellen appelerer til lokale, regionale, nasjonale og nordiske kunder innenfor bygg, service og industriell sektor.

Gjennom sentrale innkjøpsavtaler, stordriftsfordeler og gode logistikkløsninger sørger vi for at våre kunder får kompetanse, fleksibilitet, engasjement, lokal tilhørighet og raske leveranser.

Rakkestad Sogneselskap har siden starten i 1823 vært leverandør til landbruket, men gjennom årene har vi utviklet virksomheten til også å være en stor leverandør til både industrien og privatmarkedet i Østfold.
Selskapet sysselsetter i dag hele 17 årsverk, og vi eier også to datterselskaper; Olje og Gassenteret AS, og HR Maskin AS.

Olje og Gassenteret er leverandør av diesel – fyringsprodukter – propan og smøreoljer til store deler av Østfold, Oslo og Akershus og har seks ansatte.

HR Maskin AS sysselsetter åtte ansatte, og er en av landets ledende virksomheter innenfor import og salg av kjerneboreutstyr til metall- og offshoreindustrien i Norge.
HR Maskin overtok også agenturet for Norge på Grammer stoler for vare-, buss og lastebiler, og stoler for landbruk- og industrimaskiner.

Kontakt oss!

Bredt varespekter

Gjennom et bredt varespekter leverer vi også produkter til hus, hage og fritid.
For proffmarkedet tilbyr vi Østfolds største butikk innenfor ulike typer verktøy. Alt fra standard industriverktøy til håndholdt elektro- og luftverktøy.
Rakkestad Sogneselskap er også leverandør av vaskemaskiner, sveisemaskiner, bilrekvisita, smøreoljer, arbeidstøy, verneutstyr, skogsutstyr, hageprodukter, bolter, skruer, elektriske artikler, bor, gjengetapper og spesialutstyr til industrien.

Kvalitet og kunnskap

Produktkvalitet, fagkunnskap og service er tre fokusområder som er høyt prioritert i Rakkestad Sogneselskap.
Gjennom bevisste valg på de leverandører vi samarbeider med er vi kjente for å levere kvalitetsprodukter innenfor de ulike varegruppene.
Rakkestad Sogneselskaps ansatte oppdateres jevnlig på siste kunnskap innenfor de ulike produktgruppene, noe som betyr at gode råd og kyndig veiledning for våre kunder er en del av vår varemerke.

Butikk og lager

Som et av Norges eldste varehus har Rakkestad Sogneselskap vært igjennom stadige endringer og utvikling. Med tanke på fremtiden ser vi stadig etter nye muligheter for å være en attraktiv og god leverandør til våre kunder.
På bakgrunn av dette åpnet vi stolte en helt ny og moderne butikk i 2017. Større butikk og bedre plass har gitt flere nye produkter og flere varegrupper i hyllene. Rakkestad Sogneselskap har også et stort lager for de største varegruppene i sortimentet, spesielt innenfor landbruket.

Våre kunder

Rakkestads Sogneselskaps kunder favner alt fra private og små og mellomstore foretak, til større konsern innen industri, olje & gass, bygg & anlegg og offentlig forvaltning.

Butikk & lagerVerksted